Na personalistickom trhu od roku 1991

TOP Trend 2020 – INDEX NOSLUŠ je znovu jednotkou medzi personálnymi agentúrami.

Končí sa rok, v ktorom sme si všetci zvykali na nový spôsob práce a spoločnosti sa museli prispôsobiť neustále sa meniacim podmienkam na trhu.

Ako sa s výzvami popasovali tí najväčší, zhodnotili v redakcii týždenníka Trend a koncom novembra vydávajú ročenku Trend TOP 2020. Aj tento rok sme sa tak dozvedeli, kto sa stal firmou roka, manažérom roka ale aj víťazmi v jednotlivých odvetviach hospodárstva.

.

Do hodnotenia Firma roka nie je možné svoju firmu prihlásiť. Zaradené sú tam automaticky všetky nefinančné spoločnosti, ktoré odovzdali do registra svoju účtovnú závierku alebo poskytli TREND-u finančné údaje za uplynulý rok.

.

TREND má v každej kategórii model, na základe ktorého určuje finálne poradie. Firma sa v rebríčku posúva vyššie, ak zdravo rastie, dlhodobo sa jej darí a zhodnocuje vložený kapitál. Dynamiku firiem hodnotí percentuálny nárast tržieb za ostatné tri roky.

Zdroj: obálka časopisu TREND, November 2020, príloha TREND TOP

.

Nás mimoriadne teší, že sme INDEX NOSLUŠ našli v ročenke hneď dvakrát. V hodnotenom období sme najväčšou personálnou agentúrou na slovenskom trhu a na 42. mieste medzi najväčšími zamestnávateľmi.

.

Spomedzi všetkých personálnych agentúr, sme v hodnotenom roku zaznamenali najvyššie tržby – 33 709 (v tis. EUR) a najvyšší počet zamestnancov – 1 946.

Zdroj: časopis TREND, November 2020, príloha TREND TOP, str. č. 69

.

Zdroj: časopis TREND, November 2020, príloha TREND TOP, str. č. 34

Nevybrali ste si z našich pracovných ponúk?
Záleží nám na vašom názore. Ste spokojní alebo nespokojní, povedzte nám o tom viac.