Na personalistickom trhu od roku 1991

The Slovak Spectator – CAREER & EMPLOYMENT Guide 2022

V júni vychádza 23. ročenka CAREER & EMPLOYMENT, s prehľadom najväčších HR spoločností na našom trhu.


Ročenku vydáva The Slovak Spectator v spolupráci s denníkom SME a spoločnosťou Finstat. Slovensko-anglická publikácia obsahuje rebríčky HR spoločností v troch kategóriach: Agentúry dočasného zamestnávania, Agentúry, ktorých hlavnou službou je recruitment a Agentúry zamerané na headhunting.

V kategórii Agentúry dočasného zamestnávania je INDEX NOSLUŠ na 1. mieste.

INDEX NOSLUŠ – víťaz kategórie Agentúry dočasného zamestnávania 2022

Celkovo za rok 2021 desať najväčších agentúr prezamestnávalo 23 984 pracovníkov a z toho 5 593 ľudí dočasne pridelil INDEX NOSLUŠ.

V druhom covidovom roku prevládala na pracovnom trhu neistota. Oživenia trvali velmi krátko a často prichádzali zmeny. Nárast požiadaviek na dočasné pridelenie spájame s už viackrát spomínanou nestabilitou v dodávateľských reťazcoch alebo častou zmenou opatrení, kedy aj veľkí zamestnávatelia potrebujú silného partnera pri riešení svojich personálnych otázok viac, ako v pokojnejších časoch.“ Povedala pre The Slovak Specator Darina Moráňová, výkonná riaditeľka INDEX NOSLUŠ.

Viac informácií o situácii a výzvach na slovenskom HR trhu nájdete v článku SME s názvom „Kto našiel pre ľudí v minulom roku najviac práce?

10 najväčších agentúr dočasného zamestnávania v SR za rok 2021. Zdroj: The Slovak Spectator, Career & Guide

Nevybrali ste si z našich pracovných ponúk?
Záleží nám na vašom názore. Ste spokojní alebo nespokojní, povedzte nám o tom viac.