25 éve a szlovák piacon
Szakosodás

Teamjeink a következő területeken biztosítanak alkalmazottakat az Önök számára:

GYÁRTÁS

Alkalmazottak hosszútávra szóló biztosítása a gyártóüzemek részére, figyelembe véve az ügyfél igényeit és a gyártás típusát – gép-, műanyag-, villamos-, élelmiszer-, gumiipar stb.

KISKERESKEDELEM

Több mint 15 éve szakosodtunk a kiskereskedelmi szolgáltatások biztosítására – a pénztári zóna, árufeltöltéssel kapcsolatos munkák, pirotechnika árusítását illető szolgáltatások, boltok átformálásával kapcsolatos tevékenységek és sok más egyéb tevékenység kiszervezése.

LOGISZTIKA

Szakosodás a 2011-es évtől. Komplex személyzeti szolgáltatások biztosítása – kiválasztás, tesztelés, raktári alkalmazottak képzése, magasemelésű és alacsonyemelésű targoncákkal végzett munkák, egészen logisztikai folyamatok egészének komplex biztosításáig.

ADMINISZTRÁCIÓ

Munkaerő biztosítása adminisztratív munkák elvégzéséhez, mindenféle típusú társaságok számára, fogadások, call centrum, irattári és más alkalmazottak biztosítása.

Közüzemi hálózatok

Mérőműszerek leolvasásának realizálása az SZK egész területén, a folyamat műszaki és személyi megoldásának biztosítása. Hosszú távú együttműködés az ügyfelekkel a rendszeres, rendkívüli és specifikus leolvasások során.

LELTÁROZÁS

Külső és független leltározás megvalósításának biztosítása, mely valós képet nyújt az ügyfél számára a raktárkészletekről, a saját személyzeti, műszaki és adminisztratív erőforrások felhasználásának szükségessége nélkül.

SZOLGÁLTATÁSOK

Különböző tevékenységek biztosítása a szolgáltatások terén – takarítás és tisztítás, költöztetés, építési segédmunkák, anyagmozgatás, piackutatás, marketing és sok más egyéb.